BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı Nejat öldü mü 7.yeni bölüm fragmanı

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Kayıtdışı yayınlanan son bölümde herkes Nejat'ın akıbetini merak ediyor. Peki Kayıtdışı 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kayıtdışı yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Songül Öden ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Kayıtdışı dün yayınlanan son bölümüyle nefesleri kesti. Herkes merakla Kayıtdışı 7.yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kayıtdışı dizisinde Orhan'ın Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırması işleri karıştırdı. Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KAYITDIŞI SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Kendi isteği dışında akıl hastanesinden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır. İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir.