BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  DÜNYA

Kayıp Şehir 18. bölüm tanıtım fragmanı

Kayıp Şehir dizisi 18. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Aysel, İrfan, Meryem, Seher ve Kadir 5'lisinde bu bölüm heyecan artacak!

Abone ol

Gökçe Bahadır, İlker Kaleli ve Nik Xhelilaj gibi ünlü oyuncuların oynadığı fenomen dizi Kayıp Şehir 18. bölüm tanıtım fragmanıyla bile heyecanlandırdı, işte 18. bölüm özeti;

Vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem’in, Daniel’ı kendisinin ihbar ettiğini itiraf etmesi, herkesi şok ediyor ama, en çok da Seher’i.

Kadir ve Zehra’nın nişanı beklenmedik bir şekilde sonlanır. Vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem, Daniel’ı kendisinin ihbar ettiğini sonunda itiraf eder. Herkes şoktadır ama, en çok da Seher.

Eve döndüklerinde Seher’den hiç beklemediği bir tepki gören Meryem bir karar verir. Sabah kalktıklarında annelerini bulamayan Kadir ve İrfan panik olurlar. Annelerini giderken bir tek Hakan görmüştür. Kadir ve İrfan annelerini bulmak için seferber olurlar. Seher ise okuldan bir arkadaşının evinde kalmaya başlar.

Bu sırra bir tek Zeynep’i ortak eder. Seher’e nerede olduğunu söylemeyeceğine dair söz veren Zeynep, birkaç eşyasını ona götürmek için yardımcı olur. Ancak karısından şüphelenen İsmail onu takibe alır. İrfan’ın ise yeni takımında ilk maçı vardır. Aysel, Gültekin ve Ethem, İrfan’ı izlemek için oradadır.

Maça güzel başlangıç yapan İrfan’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Kadir ile Aysel’in gizli gizli konuşmalarından şüphelenen Elmas’ın içine kurt düşer. Kiralık daire bakan Zehra, Kadir’e müjdeli haberi verir. Annesine çok yakın bir apartmanda kiralık uygun bir daire vardır. Hemen Elmas, Kadir ve Zehra ev tutulmadan bakmaya giderler. Elmas ve Zehra evi çok beğenirken, Kadir şaşkınlık içindedir.

Kayıp Şehir dizisi 18. bölüm 1. ve 2. fragmanı tek video içindedir.