BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  GÜNCEL

Kayıp Sedanur'la ilgili şok bilgi Kars Valisi Rahmi Doğan açıkladı!

KARS'ın Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül'de kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in şüphelisi olarak gözaltına alınan Ertan Bozkurtla ilgili şoke eden bilgiyi vali açıkladı.

Abone ol

KARS'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül'de kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel bir cinsel sapığın kurbanı mı oldu. Küçük Sedanur'u en son gören kişi olduğu söylenen kapı komşusu Ertan Bozkurt gözaltına alınmıştı. Ertan Bozkurt'un facebook hesabı kan dondurdu.Kars Valisi ise Ertan Bozkurt'la ilgili şoke eden yeni bir bilgiyi paylaştı. Ertan Bozkurt'un cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Vali Rahmi Doğan şu bilgileri verdi:
-"Şüpheli olan şahsın kendisi zaten eski hükümlü normalde tamamlanmamış bir kişi, yarı açık cezaevinde kalan süresini tamamlaması gerekirken sahte bir kimlikle dolaşıyor. Çocukların verdiği ifade de olayın olduğu anda onun da orada olduğu bir bilgi var. Araştırmalarımızı da o kişi üzerinde yoğunlaştırdık. Takip ediyoruz inşallah çocuğumuzu sağ salim bir vaziyette bulur ailesine kavuştururuz diye düşünüyorum."

Ertan Bozkurt Müge Anlı'ya bağlanmış
Sedanur'un kaybolmasında şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan Ertan Bozkurt aileyle birlikte küçük kızı arama çalışmalarına da katılmış. Hatta Sedanur'un babasına kayıp olduğunu arayıp cep telefonundan o bildirmiş. Şüpheli gözaltına alınmadan önce de Sedanur'u son gören kişi olara ATV'deki Müge Anlı'nın programına bağlanmış.

Sedanur'u Ertan Bozkurt mu kaçırdı? Facebooku porno sitesi gibi