BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  GÜNCEL

Kayıp liseli kızlar bulundu

Mersin'de geçen 14 Kasım'da ortadan kaybolan liseli kızlar Gaziantep'te bulundu.

Abone ol
Mersin'de geçen 14 Kasım'da ortadan kaybolan Nihal Erdem Anadolu Ticaret Meslek Lisesi İletişim Gazetecilik Bölümü 10'ncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Buse Y. ile aynı bölümün 11'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Fevziye O., Gaziantep'te bulundu. Buse Y.'nin bulunduktan sonra  'Sen hiç burger yerken masana 7 polis oturdu mu?' ve 'Şaka bir yana bulunduk rahat olun' şeklinde tweetler atması dikkat çekti.
 
Mersin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü'nce kurulan özel ekip, aldığı bir ihbar değerlendirerek Gaziantep'e gitti.  Forum Gaziantep'e giren ekipler, burada kayıp liseli kızlar Buse Y. ile Fevziye O.'yu restoranda yemek yerken buldu. 
 
Gaziantep'ten Mersin'e getirilen kızların, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikologlar eşliğinde ifadeleri alındı. Gaziantep'te bir arkadaşlarının evinde kaldıklarını ileri süren kızlar, sağlık kontrolünden geçmek istemedi. Ardından da Şube Müdürlüğü'ne gelen ailelerine teslim edildi.
 
Kızların şubeden çıkarken rahat tavırlar sergilemesi de dikkat çekti. Ayrıca Buse Y.'nin bulunduktan sonra  'Sen hiç burger yerken masana 7 polis oturdu mu?' ve 'Şaka bir yana bulunduk rahat olun' yazılı tweetler atması dikkat çekti.