BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL

Kayıp Leyla ve Eylül'le ilgili flaş gelişmeyi Bakanlık duyurdu!

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Ağrı'da kaybolan kız çocuğu Leyla ile ilgili İçişleri Bakanlığı son dakika bir açıklama yaptı. Bakanlık Leyla'nın bulunması için ek personel görevlendirildiğini açıkladı. Erzurum’dan kaybolan S.Ç. bulunduğu ifade edilirken, Ankara’da kaybolan E.Y. olayının aydınlatıldığı belirtildi.

Abone ol

Türkiye genelinde kaybolan çocuklarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kaybolan Sedanur bulundu. Leyla ve Yasin için ek personel verildi.

Bakanlığın açıklaması şu şekilde: Bazı basın yayın organlarında yer alan 4 kayıp çocuktan; Erzurum’dan kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan E.Y. olayı aydınlatılmıştır. 

Ağrı’da kaybolan L.A. ve Konya’da kaybolan Y.Ş.’nin bulunması için İçişleri Bakanlığı’nca halihazırda arama faaliyetlerini sürdüren ekiplere takviye olarak jandarma ve emniyet birimlerinden 20 personel görevlendirilmiş olup, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları titizlikle devam etmektedir.

Eylül'le ilgili yeni gelişme

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu... Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu... Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu... Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu... HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 5 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara'yı (8) arama çalışmaları devam ediyor. Eylül'ün çiftçi babası İbrahim Yağlıkara'nın, olayla ilgili tutuklanan komşusu Uğur.K. ile en son kızının kaybolduğu gün telefonda görüştüğü belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından el konulan Uğur.K.'nin otomobilinin arka koltuklarının yıkandığı belirlendi. Bu da cinayet şüphesini artırdı.

Babasını o gün aramış
Tutuklanan Uğur.K. ile çiftçi İbrahim Yağlıkara arasındaki en son görüşmenin Eylül'ün kaybolduğu gün yapıldığı ortaya çıktı. Baba İbrahim Yağlıkara, şöyle konuştu:

"İşleri zamanında teslim etmediği için geçen sene U.K.'ye zirai sulama işi vermedim. Onu da bu yıl başka bir arkadaşa verdim. U.K., bu yıl iş istedi vermedim. Cuma günü beni sabah 09.00'da aradı. 'İşi kime verdin?' dedi, 'Başka bir arkadaşa verdim' dedim. 'İyi' dedi, kapattı. Cumadan çıktıktan sonra kızımın kaybolduğunu öğrendim. U.K. tutuklanmış. İfadesinde, 'Bilgim yok' demiş."

Leyla'dan iz yok kazı başladı
Ağrı’da bayramın birinci gününde Bezirhane köyünde kaybolan 3 buçuk yaşındaki minik Leyla’dan da hala iz yok.  Türkiye’nin en iyi köpeklerinden olan ve jandarma bünyesinde bulunan ‘Modül’ köpeği, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekiplerince metruk ev, ahır boş alanlar didik didik arandı. Köy dışında bulunan bazı boş evlerde zeminde bulunan toprağın farklı ve yumuşak olması nedeniyle her ihtimali değerlendiren Jandarma Arama Kurtarma ekibi evde kazı çalışması yaptı. Kazma ve küreklerle 1 metreye kadar kazı yapan ekipler daha sonra ‘Modül’ köpeği ile kazının yapıldığı alanda arama çalışması başlattı. Kazı çalışmalarından da henüz bir sonuç alınamazken ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

4 yaşındaki Leyla'yı arama çalışmalarında çok acı detay!4 yaşındaki Leyla'yı arama çalışmalarında çok acı detay!4 yaşındaki Leyla'yı arama çalışmalarında çok acı detay!4 yaşındaki Leyla'yı arama çalışmalarında çok acı detay!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN