BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  GÜNCEL

Kayıp kız çocuğundan sevindiren haber

Mersin'de ekmek almak için evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki B.Y.K.'dan sevindiren haber geldi. Kız çocuğu Mersin'deki bir bekçi kulübesinde bulundu.

Abone ol

Mersin'de, çöp dökmek ve ekmek almak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki B.Y.K., polis ekiplerinin çalışması sonucu bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kayıp Çocuklar Büro Amirliği ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 14 gün önce kaybolan kız çocuğu B.Y.K.'nın bulunması için çalışma başlattı.

Yakınlarının ifadesine başvuran ekipler, anne Zübeyde Kiraz'ın, kızının Hüseyin K. ile duygusal arkadaşlık yaşadığı ve onunla kaçmış olabileceğini belirtmesi üzerine, şüphelinin yerini belirlemek için çalışma yaptı.

Ekipler, Hüseyin K.'nin Mersin'den ayrılmak için Gaziantep'deki bir yakınından başka biri adına kendisine para göndertmeye çalıştığını tespit etti.

Hesabına para yatırılmak istenen şüpheliyi tespit eden ekipler, yapılan fiziki takipte kayıp kız çocuğunun merkez Mezitli ilçesi Viranşehit Mahallesi'ndeki bir bekçi barınağında olduğunu belirledi.

Barınağa operasyon düzenleyen ekipler, kız çocuğunu burada bulurken, şüpheliler Hüseyin K, Hacı Ali A. ve Ali D'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Koçak, yetiştirme yurduna teslim edildi. Şüpheli 3 kişi ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.