BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  MEDYA

Kaybolan Çiçekler Çağan nerede kaçtı mı kaçırıldı mı?

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında 17 yaşındaki Çağan her yerde aranıyor. Uyuşturucu kullandığı ortaya çıkan Çağan nerede merak konusu oldu? Peki Çağan kaçtı mı kaçırıldı mı? 15 Aralık Kaybolan Çiçekler güncel bilgilere bakalım.

Abone ol

İSTANBUL'da kendisinden 49 gündür haber alınamayan Çağan her yerde aranıyor. Çağan ile ilgili her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Çağan hakkında savcılıktan alınan bilgilere göre birçok suç kaydı bulunuyor. 

48 gündür kendisinden haber alınamayan Çağan Sadıç ile ilgili arama çalışmaları başlatıldı. 48 günce öncesini arayan ve eve geleceğini söyleyen Çağan Sadıç, geç kalında annesi şüphelenmeye başladı. Daha sonra ise babası Çağan'ı aradı. Telefona cevap verilse de cevap gelmedi. İşin ilginç yanı ise burada başlıyor. Çağan kaybolduktan 10 günde sonra yakın arkadaşı Emre, annesini aradı. Çağan'ın annesiyle konuşan Emre, kayıp olan 17 yaşındaki çocuğun bir binada baygın şekilde olduğunu söyledi. Fakat Emre'nin polisi aramaması ise dikkatleri üzerine çekti. 

ÇAĞAN'IN BİRÇOK SUÇU VAR Herkes Çağan için kaçtı mı kaçırıldı mı sorularına yanıt arıyor. Uyuşturucu kullandığı ortaya çıkan Çağan'ın ayrıca birçok suç kaydı da ortaya çıktı. Yurt dışına kaçma planı yapan Çağan bulunabilecek mi?