BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
HABER /  GÜNCEL

Kaybolan Çiçekler Çağan bulundu mu uyuşturucu gerçeği şoke etti

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında 25 Ekim tarihinde kaybolan 17 yaşındaki Çağan Sadıç her yerde aranıyor. Peki Çağan Sadıç bulundu mu son durum ne? Canlı yayına bağlanan Çağan'ın eski kız arkadaşı uyuşturucu itirafında bulundu!

Abone ol

İSTANBUL'da 50 gün önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Çağan Sadıç her yerde aranıyor. Peki Çağan Sadıç neden evden kaçtı yoksa başına bir şey mi geldi? Çağan Sadıç ile ilgili gelen ihbarlara gelin yakından bakalım.

50 gündür kendinden haber alınamayan Çağan Sadıç ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor. Canlı yayına katılan gözü yaşlı aile Çağan'ı bulmak için seferber oldu. Çağan'ın uyuşturucu kullanmasının ortaya çıkmasının ardından genç çocuğun başına bir şey gelmesinden korkuluyor. Yaşından da büyük gösteren Çağan Sadıç, uyuşturucu satın almak için mi kaçtı?

ÇAĞAN'I GÖREN KİŞİ BAĞLANDI Çağan Sadıç'ı gördüğünü söyleyen kişinin anlattıkları herkesi şoke etti. Çünkü Çağan hayatta ve yurt dışına kaçma planları yapıyor. 2 gün önce Çağan'ı gördüğünü söyleyen ve canlı yayına bağlanan kişinin anlattıkları herkesi şoke etti!

ESKİ KIZ ARKADAŞI ANLATTI Canlı yayına bağlanan eski kız arkadaşı Çağan'ın uyuşturucu kullandığını söyledi. Çağan'ın ölmediğini düşünen Çağan'ın eski kız arkadaşının uyuşturucu itirafı stüdyoda buz etkisi yarattı. Daha sonra Çağan'ın annesi yaptığı açıklamada bu olay yaşanmadan önce bir kez daha kaçtığını söyledi. Çocuğun uyuşturucu kullandığını bilmeyen Çağan Sadıç ile ilgili güncel bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.