BIST 9.581
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.488,83
HABER /  GÜNCEL

Kaybolan Çiçekler 17 yaşındaki Çağan Sadıç nerede bulundu mu?

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler'de bundan 48 gün önce kaybolan Çağan Sadıç her yerde aranıyor. En son İstanbul Kaynarca'da görüntülenen Çağan Sadıç bulundu mu son durum ne? Çağan Sadıç ile ilgili bilgiler internethabe'de.

Abone ol

İSTANBUL'da evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Çağan Sadıç her yerde aranıyordu. Bir binada baygın bir şekilde bulunan Çağan Sadıç öldürüldü mü? Gelin hep birlikte Çağan Sadıç olayına bakalım.

48 gündür kendisinden haber alınamayan Çağan Sadıç ile ilgili arama çalışmaları başlatıldı. 48 günce öncesini arayan ve eve geleceğini söyleyen Çağan Sadıç, geç kalında annesi şüphelenmeye başladı. Daha sonra ise babası Çağan'ı aradı. Telefona cevap verilse de cevap gelmedi. İşin ilginç yanı ise burada başlıyor. Çağan kaybolduktan 10 günde sonra yakın arkadaşı Emre, annesini aradı. Çağan'ın annesiyle konuşan Emre, kayıp olan 17 yaşındaki çocuğun bir binada baygın şekilde olduğunu söyledi. Fakat Emre'nin polisi aramaması ise dikkatleri üzerine çekti. 

AİLE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 48 gündür çocuklarından haber alamayan Sadıç ailesi ise çareyi canlı yayına çıkmakla buldu. Çocuklarının karakolda olmadığını söyleyen aile 17 yaşındaki Çağan'ı her yerde arıyor.