BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,78
ALTIN 2.477,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayapınar Belediyespor'da hedef üç puan

Kayapınar Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Spor Toto 3.Lig 1. grup takımlarından Kayapınar Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kayapınar Belediyespor, Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını bitirdi. Yeşil-sarılı takım bu deplasman maçından galibiyetle dönmek istiyor. Teknik Direktör Seyithan Özdaş, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, "Üst üste kaybettiğimiz 3 maçtan sonra 3 puan alıp gelecekle ilgili hesaplar yapmak istiyoruz" dedi.

Özdaş, ligde oynadıkları 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ile 3 mağlubiyet aldıklarını, bunun karşılığında 8 puan toplayıp lig sıralamasında 10. sırada olduklarını belirterek, "Kendi sahamızda istediğimiz sonuçları alamadık. Kendi sahamızda 2 yenilgi ve 2 beraberlikle 10 puan kaybettik. Ligdeki 2 galibiyetimizi de deplasmanda oynadığımız maçlarda aldık.

3 galibiyetimizi Menemen Belediyespor karşısında almak istiyoruz. Bu konuda kararlıyız ve azimliyiz. İdmanlarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz.

Geçen  haftaki başarısızlığımız unuttuk. Bu maçımıza motive olmak üzereyiz. Kayapınar Belediyespor olarak bu deplasman maçından galibiyet bekliyoruz" dedi.