BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  MAGAZİN

Kaya ile Tanju yumruk yumruğa

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar'ın eski sevgilisi Tanju Çolak ile yumruk yumruğa kavga etmiş.

Abone ol

Geçen perşembe Kuruçeşme'deki Blackk'te, Hülya Avşar'ın boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu ile yıllar önceki sevgilisi Tanju Çolak yumruk yumruğa kavga etmiş!.

Son günlerde magazin gündemini Kaya Çilingiroğlu belirliyor. Sevgilisi Feraye Tanyolaç'ın hamile olduğu haberinin yankıları azalırken, Kaya Çilingiroğlu ile ilgili bir dedikodu kulağıma geldi ki, yine magazin gündeminin en tepesine yerleşecek. Kaya Çilingiroğlu, ayrıldığı eşi Hülya Avşar'la yıllar önce büyük aşk yaşayan futbolcu Tanju Çolak ile yumruk yumruğa kavga etmiş.

Kavga, son günlerin en popüler kulübü Blackk'in tuvaletinde meydana gelmiş. Kaya Çilingiroğlu ile Tanju Çolak geçen perşembe gecesi tesadüfen aynı mekanda, yani Blackk'te karşılaşmışlar. Kaya Çilingiroğlu avukat arkadaşı Osman Hacıbekiroğulları ile oturuyormuş; Tanju Çolak ise birkaç masa yanında Can Tanrıyar ile... Masada, Can Tanrıyar'ın sevgilisi Petek Dinçöz de varmış.

HEPSİNİN YOLLARI HÜLYA İLE KESİŞİYOR

Şimdi biraz hafızamızı zorlayalım ve kim kimdir diye bir gözden geçirelim; Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar'ın eski eşi, Tanju Çolak Hülya Avşar'ın eski sevgilisi, Can Tanrıyar Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile ilişkisini ortaya çıkaran ve boşanmalarına neden olan televizyoncu... Petek Dinçöz, Kaya Çilingiroğlu'nu dolandırıcılıkla suçlayan ve bu yüzden mahkemelik olan şarkıcı... Yani hepsinin yolları, iyi ya da kötü, bir şekilde Hülya Avşar'la kesişmiş. Ve hepsi o gece karşılıklı masalarda bulmuşlar kendilerini...

GÜVENLİK ZOR AYIRMIŞ

Birbirlerini görmelerine rağmen kimse mekanı terk etmemiş ve eğlenye devam etmiş. Ama ilerleyen dakikalarda masadan masaya söz dalaşı başlamış. Sonra Kaya Çilingiroğlu ile Tanju Çolak tuvalete gitmiş ve ağız dalaşına başlamışlar. Devamında da yumruk yumruğa kavgaya etmeye... Olaya şahit olan müşteriler güvenliğe haber vermiş ve güvenlik elemanları hemen tuvalete koşup Kaya ile Tanju'yu zar zor ayırmışlar. Kavga nasıl başladı, neden bu kadar uzadı, neden yumruklar konuştu, neyi paylaşamadılar, kulağımla şahit olmadım ama tahmin etmek de çok zor değil tabii!!!

Kaynak: