BIST 9.734
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.424,29
HABER /  MAGAZİN

Kaya Çilingiroğlu'ndan çapkınlık dersleri

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu canlı yayında çapkınlık dersleri de verdi.

Abone ol

Kaya Çilingiroğlu, bu sabah konuk olduğu 2.Sayfa programında çocuklarıyla arasındaki ilişkiyi anlattı.

İşte Çilingioğlu'nun açıklamaları;

"Eğer popüler bir insansanız "beni çekti" deme şansınız yok. Sen hayatına dikkat edeceksin. Gazeteci çeker. İşi bu! Beni bar çıkışı yıkılırken görüntüleseler ya da bir kadınla öpüşürken görüntüleseler. Kaderim der susarım..

ZEHRA'YA ÇOK GÜZEL BİR DERS OLDU"

Zehra Çilingiroğlu olacaksın onun fırsatlarından istifade edeceksin ama gazeteci beni çekti diye sitem edeceksin. Çekecek tabii! Zehra çaydanlık olayı yüzünden mahkemelik oldu. Polise gittik, ifade verdik. Bu olay Zehra'ya çok da güzel bir ders oldu. Kızın ailesinden özür de diledik. Benim kızım hatalıydı.

"ALLAH MİLLETİ ZEHRA'DAN KORUSUN"

Zehra'nın korunmaya ihtiyacı yok. Çok aklı başında bir çocuk. Allah milleti Zehra'dan korusun. Zehra hukukçu olmak istiyor. Takmış durumda. İnşallah yapar. Ben de hayata 100 kere gelsem 100 kere avukat olmak isterim.

ÇİLİNGİROĞLU'DAN ÇAPKINLIK DERSLERİ

Kaya Çilingiroğlu programda evden çıkamayan erkekler için de çapkınlık tüyoları da verdi. Çapkınlık yapmak için yurtdışı futbol maçları, uluslararası toplantılar gibi etkinliklerin önemli fırsatlar olduğunu dile getirdi.