BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.479,26
HABER /  MAGAZİN

Katy Perry'den müslümanlığa saldırı!

Ünlü şarkıcı Katy Perry'nin son şarkısı Dark Horse'a çektiği klip müslümanlar tarafından büyük tepki topladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Katy Perry'nin yeni şarkısı Dark Horse'a çektiği klip müslüman tepkilerinin ardından Youtube yasağı ile karşı karşıya.

Amerika'nın en çok sevilen ve en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Katy Perry'nin başı yeni şarkısı Dark Horse'a çektiği klibi ile belada. Müslüman bir youtube kullanıcısı tarafından farkedilen detayda ünlü şarkıcı Katy Perry'nin yeni klibinden Allah kolyesi takan bir adamın kolye ile birlikte toz olması dini açıdan büyük bir tepki çekti ve farkedilen kişi tarafından videonun yasaklanması için bir dilekçe yolladığı belirtildi.

1.20140226092711.jpg

Yeni klibi Dark Horse'da eski bir mısır prensesini canlandıran Katy Perry bir müslüman olan ve Allah kolyesi takan bir adamı kolyesi ile birlikte kum haline getirmesi büyük bir tepki çekti. İngiltere'nin Bradford bölgesinde yaşayan ve adının Shazad Iqbal olduğu öğrenilen müslüman adamın hakaret, küfür ve teşvik içeren videoyu kaldırtmak için Youtube'da bir imza kampanyası başlattı.

2.20140226093112.jpg

İngiltere'de bulunan müslüman gencin başlattığı online imza kampanyasına Avustralya, Suudi Arabistan, Pakistan ve Bangladeş başta olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 40.000 imza toplandığı belirtildi. Video'daki detayı fark eden müslüman gencin müzik dünyasınından insanları din, dil, ırk gibi bölücü mesajlar verdiği için nefret ettiğini ve haklarını aramak için ne gerekiyorsa yapacağını belirttiği iddia edildi.

3.20140226093532.jpg

İslam dinine gerçek bir saldırı niteliği taşıyan ünlü şarkıcı Katy Perry'nin yeni videosu şu an itibari ile 30 milyon kişi tarafından izlendiği belirtilirken şarkının ABD Billboard Hot 100 müzik sıralamasında bir numarada olduğu belirtildi.

4.20140226093752.jpg

Sosyal medya üzerinde 50 milyon kadar takipçisi olan Katy Perry'e müslüman hayranlarından şikayet mesajı yağarken dünyada ve ülkesinde dinlenme ve izlenme rekorları kıran Dark Horse şarkısı hakkında çıkan şikayet üzerine ünlü şarkıcıdan herhangi bir yanıt gelmezken ilerleyen günlerde Katy Perry'nin konu ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak ile bekleniyor.