BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Katlanabilen Galaxy F’nin özelliklerine bakın!

Yakın zamanda Galaxy S10‘u kullanıcılar ile buluşturacak olan Samsung’un, 2019 yılında tanıtımını gerçekleştireceği bir diğer üst seviye telefon ise katlanabilir yapıdaki Galaxy F olacak.

Abone ol

Daha önce paylaşılan raporlarda Galaxy F’nin çok yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağı ve hali hazırda sınırlı sayıda üretim yapılacağı için Galaxy F’nin oldukça üst seviye bir cihaz olarak pazarlanacağı defalarca kez dile getirildi.

Galaxy F özellikleri ile neler sunacak?: Ancak, cihazın nasıl bir tasarıma ve donanıma sahip olacağı bilinmezken, Galaxy F özellikleri hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Gelin, şimdi CGS-CIMB araştırma şirketi tarafından paylaşılan bilgilere hep birlikte göz atalım.

Galaxy F’nin ABD ve bazı pazarlarda Snapdragon 8150‘den güç alacağı, bunun dışındaki bölgelerde ise Exynos 9820 ile geleceği belirtiliyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı cihaz ile sunulan en düşük konfigürasyon olacak.

12 + 12 Megapiksel çift arka kameraya, ön tarafta 8 Megapiksel bir kamera eşlik edecek. Katlanabilir tasarım nedeniyle cihazın bataryasının iki parçadan oluşacağı, toplamda 5000 – 6000 mAh arası bir kapasite sunulacağı belirtiliyor.