BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  GÜNCEL

Katil çenesinin kurbanı oldu

3 yıldır beraber olduğu kadını öldürdü. Cinayetten yırtmış görünüyordu. Ta ki bir arkadaşıyla konuşuncaya kadar.

Abone ol

Birlikte olduğu kadını tabanca ile öldüren kişi, cinayeti telefonda bir arkadaşına anlatınca yakalandı.

İzmir'de oto alım satımı yaptığı bildirilen Mustafa Dural, 3 yıldır birlikte olduğu Ayfer Yılmaz Karagöz ile Giresun'da buluştu.

Daha sonra Samsun'a gelen ikili arasında Sarıışık köyü yakınlarında tartışma çıktı. Olay sırasında Mustafa Dural, tabanca ile Karagöz'ü öldürdü.

Cinayetin ardından Samsun'dan ayrılan Dural, cep telefonuyla konuştuğu bir arkadaşına olayı anlatınca kendisini başka bir olay nedeniyle teknik takibe alan güvenlik güçleri tarafından Amasya yakınlarında yakalandı.

Dural'ın itirafı üzerine cinayet mahalline giden ekipler, Ayfer Yılmaz Karagöz'ün cesedini de buldu. Zanlı Dural, ifadesinde para meselesinden Karagöz'le tartıştıklarını söyledi.

Öldürülen Ayfer Yılmaz Karagöz'ün eşi, yaklaşık bir yıl önce Giresun'da aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Güvenlik güçlerinin, kadının eşinin ölümünün intihar veya cinayet olup olmadığını belirlemek için 1 yıl önce çalışma başlattığı, bu kapsamda Ayfer Yılmaz Karagöz ile Mustafa Dural'ın telefonunu teknik takibe aldığı öğrenildi.