BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,47
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa Karabük'ü evinde vurdu!

Kasımpaşa Karabük deplasmanında sürpriz galibiyete imza atarak kümede kalma yolunda umudunu sürdürdü...

Abone ol

. hafta mücadelesinde ligin dibinde yer alan Kasımpaşa, Karabükspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Nijeryalı yıldızı Emenike'nin eksikliğini maç boyu hisseden Karabükspor 4 maç aradan sonra sahasında yenilgiyle tanıştı.

Karabükspor seyircisinin desteği maça baskılı başladı ve 28. dakikada Bülent Kocabey'in attığı golle skor avantajını yakaladı. Kasımpaşa kalecisi Tolga'nın bu goldeki hatası göze çarptı. 35. dakikada konuk ekip jeneriklik bir golle eşitliği yakaladı. Gökhan Güleç, ceza alanının 10 metre önünden kullandığı serbest atışta topu ağlarla buluşturdu. Geçen hafta Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla takımına bir puan kazandıran Tomic bu topa sadece baktı. İlk yarının son anlarında futbolun altın kuralı olan "Atamayana atarlar" işledi. Karabükspor 42. dakikada Deumi ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı ve pozisyonun devamında Ersan Martin'nin indirdiği topu Halil Çolak filelerle buluşturdu.

45. dakikada Sarmov'un yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest vuruş Tomic'in de müdahalesiyle direğe çarparak kornere gitti. Ve ilk yarı Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda ev sahibi ekibin çabaları sonuç vermedi. Duraklama anlarında Hüseyin bir gol daha bulan Kasımpaşa sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Yeni Teknik direktörü Fuat Çapa'yla ligde ilk puanlarını alan Paşa 11 puana yükseldi. Sahasında beklemediği bir mağlubiyetle tanışan Kardemir Karabükspor ise 26 puanda kaldı.

Bu arada ilk yarıda Bursaspor maçında sakatlandıktan sonra yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan Florin Cernat bu maçta formasına kavuştu. 

İLK YARIDAN DAKİKALAR

27. dakikada Hakan Özmert"in kullandığı serbest vuruş Kasımpaşa defansından döndü. Bu sırada topu önünde bulan Bülent Kocebey'in sert ve düzgün vuruşu kalecinin elleri arasında kaçarak ağlarla buluştu. 1-0

36. dakikada Kasımpaşa kazandığı serbest vuruş sonrası Gökhan Güleç takımına beraberliği kazandırdı. 1-1

39. dakikada kullanılan kornerde İlhan'ın kafa şutu kaleciden döndü. Dönen topa bu kez Deumi vurdu kaleci Tolga son anda kurtardı.

42. dakikada gelişen Kasımpaşa kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Ersen Martin topu kafayla indirdi. Topu önünde bulan İbrahim Halil meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
Okumak için ikinci sayfaya geçiniz

[PAGE]


Karşılamanın ikinci devresinde Kardemir Karabükspor'un hücumda daha istekli ve baskılı olduğu görüldü.

64.  dakikada  ev sahibi takımın sağ taraftan kullandığı korner sonrası ceza alanı çizgisinin hemen dışında düşürülen Hakan Özmert için verilen serbest atışı Cernat kullandı, top az farkla auta çıktı.

72. dakikada Kardemir Karabükspor'dan Seriç'in kullandığı serbest atış auta gitti.

86. dakikada Tchani'nin kapalı tribünler önünden kavisli ortasını son anda konuk takım kalecisi Tolga, kornere atarak gole izin vermedi.

90. dakikada Kasımpaşa'nın yakaladığı kontratakta Ersan topu Hüseyin ile buluşturdu. Hüseyin topu plase vuruşla kaleci Tomiç'in yanından ağlara gönderdi.

Karşılaşmayı Kasımpaşa 3-1 kazandı.

KARABÜKSPOR: 1-3 :KASIMPAŞA

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Deniz Çoban x, İsmail Şencan x, Serdar Akçer x

Karabükspor: Tomiç x, Birol x (Dk. 82 Ragued x), Hakan Özmert x, Tchani x , Bülent Bal x (Dk. 71 Şenol x), Seric xx, İlhan x, Muhammet x, Hakan Söyler x, Bülent Kocabey xx (Dk. 63 Cernat x), Angelov x

Kasımpaşa: Tolga xx, Keller xx, Sarmov xx, Ersan Martin xx, Sandos xx, İbrahim xx (Dk. 77 Sancak x), Ergün xx, Özgür xx (Dk. 69 Dimitrov x), Gökhan xx (Dk. 62 Korhan x), Hüseyin xx, Bustos xx

Goller: Dk. 28 Bülent Kocabey (Kardemir Karabükspor), Dk. 35 Gökhan, Dk. 43 İbrahim, Dk.90 Hüseyin (Kasımpaşa)

Sarı Kartlar: Dk. 76 Angelov (Kardemir Karabükspor)