BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa-(GS) Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Cim Bom'un puan kaybına tahammülü yok. Ancak rakip, sezonun flaş takımı Kasımpaşa.. Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Madrid'den eli boş dönen Galatasaraygözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. 

Sezonun son derbisine sahne olan Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası, bir başka zorlu randevuya daha ev sahipliği yapacak. Lig ikincisi Kasımpaşa ile son şampiyon Galatasaray, kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 1-1 bitmesi de bu maçın önemini artırdı. 
 
KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşma, 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.Galatasaray Kasımpaşa maçı LigTv ekranlarından yayımlanacak. 

GALATASARAY'IN TAHAMMÜLÜ YOK
Ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla 12. hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşen, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde maçın önemli bölümünü 10 kişi oynayan Real Madrid'e karşı alınan 4-1'lik yenilgi sonrası eleştirilerin hedefi olan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa karşısında hem galip gelmenin hem de moral kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Bu sezon ligin en başarılı ekiplerinden olan ve lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada bulunan Kasımpaşa'ya karşı çok önemli bir mücadeleye çıkacak Galatasaray'da, Hamit Altıntop ile kaleci Muslera'nın sakatlıkları sürerken, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Dany cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Mancini'den izin alıp İtalya'ya giden Wesley Sneijder de kadroda bulunmuyor.

Galatasaray'ın maça Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan Balta (Riera), Aydın, Melo, Selçuk, Bruma, Burak, Drogba 11'iyle çıkması bekleniyor.

PAŞA DA 3 PUAN HESABINDA
Lider Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi olan Kasımpaşa ise son dönemdeki başarılı performansını sürdürmek amacında.

Geride kalan 12 haftada oldukça iyi bir performans sergileyerek ikinci sıraya yerleşen Kasımpaşa, ligde 6 maçtır devam ettirdiği yenilmezlik serisini Galatasaray karşısında da sürdürmeye çalışacak.

Ligdeki son yenilgisini 6. haftada kendi seyircisi önünde Eskişehirspor'a karşı 2-0'lık skorla alan Kasımpaşa, ardından çıktığı 5 maçı da kazanarak önemli bir çıkış yakalarken, geride kalan haftada ise Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini noktalasa da yenilmezliğini devam ettirdi.

Kasımpaşa'da, Bursaspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeres, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN