BIST 9.530
DOLAR 32,42
EURO 34,78
ALTIN 2.473,45
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa Galatasaray (GS) maç özeti-01.12.2013

Kasımpaşa Galatasaray canlı yayın. Galatasaray Kasımpaşa golleri ve geniş özetini buradan takip edebilirsiniz.

Abone ol

Kasımpaşa Galatasaray maçı kaç kaç bitti? GS Kasımpaşa maçının golleri, Kasımpaşa Galatasaray maçı geniş özeti, Maçın tüm detayları


KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI

Galatasaray fırsat tepti... Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın berabere kaldığı haftada Kasımpaşa'ya konuk olan sarı kırmızılılar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Zirve ile arasındaki puan farkını eritme şansını kullanamayan G.Saray 1 puana razı oldu. 

Karşılaşma Malki ve Burak Yılmaz’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Kasımpaşa puanını 26’ya çıkartarak haftayı lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada tamamladı. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin berabere kaldığı haftayı galibiyetle kapatamayan Galatasaray ise 23 puana yükseldi ve haftayı 4. sırada bitirdi.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid deplasmanından istediğini alamayan Galatasaray, maça Eray, Sabri, Chedjou, Semih, Riera, Eboue, Melo, Selçuk, Bruma, Burak ve Drogba ilk 11’i ile başlarken; Kasımpaşa ise Isaksson, Elyasa, Yalçın, Donk, İlhan, Adem, Castro, Scarione, Barış, Babel ve Malki ilk 11’i sahada yer aldı. 
  
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kasımpaşa, aradığı golü 11. dakikada buldu. Rakip ceza sahası dışında topla buluşan Scarione, Galatasaray savunması arasından verdiği pasla Malki’yi topla buluşturdu. Malki’nin sol ayağıyla çektiği şut ağlarla buluştu ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra topla daha fazla oynamaya başlayan Galatasaray, beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Sarı kırmızılılar pozisyonlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı.

Öne geçtikten sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Kasımpaşa, rakibinin hücumda yaptığı top kayıplarıyla hızlı hücuma çıkarak farkı artırmaya çalıştı. Ancak ev sahibi takım da başka gol bulamayınca ilk devre Kasımpaşa’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. 
 

Galatasaray ikinci yarıya Bruma yerine Umut Bulut’u oyuna alarak başladı. Başlama düdüğüyle birlikte rakip kalede baskı kurmaya başlayan sarı kırmızılılar, 60. dakikada sahneye çıkan Burak Yılmaz ile skora denge getirdi.

Rakibinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Didier Drogba, son çizgi üzerinden pasını veriyor. Altıpas içerisinde topu önünde bulan Burak Yılmaz yaptığı vuruşla kaleci Isaksson’u mağlup edip skora 1-1 eşitlik getirdi.

Kalan bölümde Galatasaray öne geçmek için Kasımpaşa kalesine etkili gelmeye devam ederken, sarı kırmızılıların çabaları skoru değiştirmedi. Kontrataklarla Galatasaray kalesinde pozisyon üretmeye çalışan Kasımpaşa da aradığı golü bulamadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.     

Kasımpaşa: 1 - Galatasaray: 1 

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, İlhan Eker, Adem Büyük, Donk, Castro, Babel, Scarione, Malki

Galatasaray: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Riera, Eboue, Melo, Selçuk İnan, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 11 Malki (Kasımpaşa), Dk. 60 Burak (Galatasaray)