BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa Fenerbahçe maç bilgileri / maç özeti / canlı yayın linki

Kasımpaşa Fenerbahçe maç özeti | Full izle, HD izle, Tek Parça, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı anlatım, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı golleri, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı bilgileri, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman?, Ka

Abone ol

16 Eylül 2013 - Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu 4.hafta maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Maç Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak.  
  
KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇININ CANLI YAYIN SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

F.BAHÇE SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçını kazanarak, galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

Lige Torku Konyaspor yenilgisiyle başlayan, daha sonra Kadıköy'de üst üste Eskişehirspor ve Sivasspor'u mağlup eden sarı-lacivertliler, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa maçını da kazanarak, hem bu sezon ilk deplasman galibiyetini almayı, hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

EMRE VE YOBO YOK
Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

LİGDE 21. RANDEVU
Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde bu akşam 21. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 20 maçtan 15'ini Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı.Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki toplam 46 golüne, Kasımpaşa 17 golle yanıt verebildi.Geçen sezonki lig maçlarında Kasımpaşa evinde 2-0, Fenerbahçe de Kadıköy'de 3-1 galip geldi.

EN FARKLI SKORLAR
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyeti Fenerbahçe, 6-2'lik sonuçla elde etti.

2010-2011 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-2 kazanırken, bu sonuç, iki ekip arasındaki 20 maç içinde en farklı skor olarak ortaya çıktı.Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de yapılan ve Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1, geçen sezon kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, iki aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grup'ta, hem de Final Grubu'nda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.

PAŞA, 20 MAÇIN 10'UNDA GOL ATAMADI
Kasımpaşa, Fenerbahçe ile lig tarihinde yaptığı 20 maçın 10'unda gol atamadı. Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe filelerini 10 maçta havalandırabilirken, kendi kalesinde ise sadece 3 maçta gol görmedi.

 FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN