BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  MEDYA

Kaşı gözü bile cilveli seksi hostes fenomen olur

Bu Tarz Benim yeni sezon eleme gecesinde ortaya çıkan Emel Özkızıltaş, öyle bir karakter ki jürinin ağzı açık kaldı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Bu Tarz Benim yeni sezon adaylarını tanıttı. Yeni yarışmacılar içinde biri var ki akıllara zarar. 28 yaşında olan ve hosteslik yapan Emel Özkızıltaş cilvesi, tuhaf konuşma tarzı ve 'heee'leri ile  şaşkına çevirdi.

İvana Sert 'mimiklerin çok enteresan' diyerek Emel Özkızıltaş'daki tuhaflığı tanımlamaya çalıştı. Ancak bu söz durumu anlatmak için çok hafif kaldı. 

Kemal Doğulu'nun deyimiyle biraz Banu Alkan biraz Oya Aydoğan karışımı. Hem salağı oynuyor hem seksiyi... Omuz silkmesinden, kaşının gözünün oynamasına kadar tepeden tırnağa enteresan.

BU TARZ BENİM YENİ YARIŞMACILAR - KİM NE İŞ YAPIYOR? (TIKLAYIP GÖRÜN)

Öyle ki jüri üyelerinden biri dayanamayıp 'senin kanın fazla mı kaynıyor' diyerek yarışmacının cilveler saçmasına takıldı. 'Kıyafetlerin bile önüne geçmeye' aday olan Emel Özkızıltaş, yarışmanın yeni fenomeni olmaya aday.

HEEE....

Nur Yerlitaş 'deli deliyi dakkada tanır seni tanıyamadım' diyerek genç kızın çizdiği tiplemenin gerçekliğini sorguladı.  Yanına kadar çağırıp yakından da inceleyen Nur Yerlitaş, "Enteresan bir kızsın. Resmen uçuyor musun?" diye sordu.

emel-özkiziltaş-fotoğraflari.jpg
"Efendim" sözü yerine 'he' diyen Emel Özkızıltaş, tuhaflığının da farkında. Çalıştığı hava yolunda kaptan pilotları bile ilk başta onun gerçek olmadığını rol yaptığını düşünmüşler.



BU TARZ BENİM'İN YENİ SEZONU KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasının ikinci bölümünün finali dün gece yapıldı, bir isim yarışmadan jüri tarafından elendi. Yeni sezon Bu Tarz Benim'de Sivaslı Gülay Hançer, Türkmenistanlı Maria Surina, cilveleri ile meşhur olmaya aday Gülnihal Candan dikkat çeken isimler olarak öne çıkıyor.  (TIKLA OKU)