BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kartal'a bir yıldız daha!

Beşiktaş Milangaz Deron Williams'tan boşalan kısa oyuncu boşluğunu yine NBA'den yaptığı transferle doldurdu.

Abone ol

Beşiktaş Milangaz basketbol takımı yine çok önemli bir transfere imza attı. Beşiktaş Milangaz basketbol takımı en son NBA takımlarından Boston Celtics'in formasını giyen 32 yaşındaki Porto Riko'lu oyun kurucu Carlos Arroyo ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Deron Williams'ın NBA'ye dönmesinin ardından bu pozisyon için arayışlarda bulunan siyah-beyazlı kulüp, yeni oyun kurucusunu da NBA'den buldu. Beşiktaş Milangaz, NBA'de uzun süredir çeşitli takımlarda oynayan Arroyo ile prensip anlaşmasına varırken, iki tarafın da imzaya yakın olduğu bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Porto Rikolu oyuncunun da görüşmelere pozitif yaklaştığı ve sözleşmedeki detaylar konusunda çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Bu arada, 32 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Arroyo ile sözleşmenin yarın imzalanabileceği, imzanın ardından bu oyuncunun gelecek hafta başında İstanbul'a gelebileceği açıklandı.

NBA'de Toronto, Denver, Utah, Detroit ve Orlando formaları giyen ve son olarak Boston Celtic'te görev yapan Porto Riko'lu oyun kurucu, ayrıca Avrupa'da İsrail'in Maccabi Tel Aviv ve İspanya'nın Tau Ceramica takımlarında da forma giydi.

Carlos Arroyo 2008-2009 sezonunda da Maccabi Tel Aviv'de şampiyonluk yaşamış ve en değerli oyuncu seçilmişti.