BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.424,28
HABER /  MEDYA

Karşı Gazetesi'yle ilgili iddialar ortalığı karıştırdı

Karşı gazetesi eski sahibi Turan Ababey, gazeteyle ilgili konuşunca olan oldu. Gazeteci Emre Erciş, Eren Erdem ve Yıldıray Oğur, Hilal Kaplan Twitter'da birbirine girdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL HABER ) Karşı gazetesi eski sahibi Turan Ababey, A Haber'de paralel yapı tarafından kullanıldığını söyleyerek ciddi iddialarda bulundu. Ababey, canlı yayında Karşı Gazetesi ile ilgili iddialarda bulunurken Karşı Gazetesi'nin yazarlarından Eren Erdem, Ababey'le yaptıkları WhatsApp yazışmalarını Twitter'dan paylaştı.

Eren Erdem'in paylaştığı yazışmalarda Ababey, Yıldıray Oğur'un kendisiyle röportaj yapması karşılığında para teklif ettiğini, kendisinin de maddi olarak çok zor durumda olduğu yazıyordu. Bu paylaşımların ardından Yıldıray Oğur da Turan Ababey'le Twitter'da özel mesajdan yaptıkları yazışmaları paylaştı. Para teklif ettiği iddialarını yazışmalarla yalanlayan Yıldıray Oğur'a Hilal Kaplan'dan da destek geldi. 

Ardından Eren Erdem Twitter'dan "Hilal Kaplan, Yıldıray Oğur bana para teklif etti diyen 'Ababey'e' iftiracı demiş. Eğer iftiracıysa Hilal, bana söyledikleri de iftira olur." diye yazdı. Erdem'in bu sözlerine Hilal Kaplan da cevap verdi.

Kaplan "İfşa ettiğiniz yazışmada "bi çözüm üretiriz" derken kansere çare bulmayı kast etmiyordunuz herhalde @erenerdemnet + bkz @yildarado tivitleri" yazdı. Eren Erdem ise buna karşılık "elbette yakınlarıyla konuşmak (konuştuk şahitler) ve mesajda gördüldüğü gibi 'imece usulü' destek olmak.. ;)" dedi.

"EREN'E BAŞKA YILDIRAY'A BAŞKA"

Karşı Gazetesi'nin yazarı Emre Erciş ise yaşananlarla ilgili olarak şu tweetleri attı:

. @TuranAbabey in mesajları ve ses kaydı ortadadır. Erene başka Yıldıraya başka,Hürriyete başka Sabah'a başka telden çalmıştır. Bende para istemiş param olmadığı için yardımcı olamadım. Sonra Erenden ustemiş o da yardımcı olurum demiş. Bu konu benimle alakalı değildir"


İşte konuyla ilgili Twitter yazışmaları: 

EREN ERDEM'İN İDDİALARI: 

eren3.jpg
eren2.jpg
eren1.jpg


YILDIRAY OĞUR'UN İDDİALARI

yildiray9.jpg
yildiray8.jpg
yildiray7.jpg
yildiray5.jpg
yildiray4.jpg
yildiray3.jpg

 yildiray2.jpg
yildiray1.jpg