BIST 8.879
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,14
HABER /  GÜNCEL

Kars Bitlis ve Şırnak'tan son dakika acı haber! Şehitler var

Kars, Bitlis ve Şırnak'tan son dakika acı haberler geldi. Kars, Şırnak ve Bitlis'te terör örgütü PKK tarafından el yapımı patlayıcıların infilak etmesi sonucu 5 asker şehit oldu.

Abone ol

Terör örgütü PKK bu kez Kars'ın Kağızman ilçesi, Bitlis ve Şırnak'ın Şenoba bölgesinde saldırdı. PKK tarafından el yapımı patlayıcıların infilak etmesi sonucu 5 asker şehit oldu bir asker yaralandı.

Kara haber bu defa Kars'ın Kağızman ilçesinden geldi. Madur Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Erzurum Jandarma Özel Harekat birliğinden iki asker şehit düştü.

ŞIRNAK'TA EYP'Lİ TUZAK

Şırnak'ta Şenoba kırsalında EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

BİTLİS'TE DE BİR ŞEHİT

Bitlis'teki Sehi Ormanları bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan arama tarama faaliyetlerinde sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit olurken, 2 asker ise yaralandı. Yaralı askerler Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılırken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Bölgeye çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon ise sürüyor.

13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre Hakkari'de 11, Şırnak'ta 2 toplam 13 terörist öldürüldü.