BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  MEDYA

Karoline'in bebeğinin görüntüsü tıpkı Murat Özbakan

Esra Erol Murat Özbakan'ın programa çıkmak için 25 bin lira istediğini ifşa etti. Karoline (asıl adı Seda Avcı) şok olurken bebeğinin resmi görenler şaşırdı. Bebeğin babasına benzerliği inanılmaz tıpkı Murat Özbakan gibi...

Abone ol

Asıl adı Seda Avcı olan Karoline'in bebeğinin fotoğrafı ortaya çıktı. Murat Özbakan'ın baba olduğunu iddia etmişti. Bebeğin görüntülerine bakan Murat Özbakan'ın aynısı diyor. Murat Özbakan ise bebeğin kendisinden olabileceğini itiraf ederken programa çıkmak için 25 bin lira para istemiş. 

Esra Erol canlı yayında Murat Özbakan ile ekibinin yaptığı telefon görüşmesini ifşa etti. İşte Murat Özbakan'ın bebek ve Seda Avcı ile ilgili itirafları;

1 ay birlikte olduk
-"Ekibimiz görüştü. Murat Özbakan'ın kendi söyledikleri şöyle Seda ile geçen yaz ilişkimiz oldu. Bana kendisini avukat olarak tanıttı. Kendisi ile sosyal medya üzerinden tanıştık. Birkaç gün sonra ailemle tanıştırdım. Ailemin Kefken'deki yazlığına gittik bir ay orada kaldık. Ailem Seda'yı çok sevdi tüm aileme saygılı davrandı. Fakat bir süre sonra yalanları ortaya çıktı. Ablam kimliğini görmek istedi asla göstermedi.

Çocuk benden olabilir
-Çocuğun benden olma ihtimali olabilir. Ama Seda bana hiç ulaşmadı. Sadece ayrılmadan önce ablama belki hamile olabilirim demişti ama bunu net olarak söylememiş. Bebek benden olabilir. Ama benim ona bakacak maddi gücüm yok. Şu anda maddi sıkıntılarım var.

Esra Erol Murat Özbakan'ı ifşa etti! Bebek itirafı bomba