BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68

Karnından çıkanlar şok etti

Karnından çıkanlar şok etti

Jasmin Percival'ın 2 yıldan fazla süren karın ağrılarının sebebi çekilen filmler sonucunda ortaya çıktı. Jasmin'in karnında 1 kilo 360 gram ağırlığında saç bulundu.

Karnından çıkanlar şok etti

Jasmin Percival isimli genç kadın, çocukluğundan beri televizyon izlerken saçlarını parmaklarına dolayıp emiyordu. Mirror.co.uk internet sitesinde yayınlanan habere göre, Jasmin 14 yaşına geldiğinde dayanılmaz karın ağrıları başladı. Doktorların irritabl bağırsak sendromu teşhisi koyduğu genç kızın ağrıları bir türlü geçmek bilmedi. Ağrıları o kadar şiddetliydi ki geceleri çığlık çığlığa uyanıyordu.

Karnından çıkanlar şok etti

Bir türlü doğru teşhis konulamayan Jasmin, 2 yıldan fazla süren sancılarını şu sözlerle anlattı: "Yemek yemek istiyordum ama ne yersem yiyim mideme inip geri geliyordu. Midem düğümleniyordu. Gittikçe zayıflıyordum. İskelet gibi görünmeye başlamıştım. Doktorlar bir sürü ilaç verdi ancak hiç biri işe yaramadı."

Karnından çıkanlar şok etti

Tekrar doktora gidip film çektirdiklerinde anne ve kızı sonuç karşısında şoke oldular. Jasmin'in karnındaki bıçak saplanma hissinin sebebi 1 kilo 360 gram ağırlığında koca bir top saçtı.

Karnından çıkanlar şok etti

Neyse ki karnındaki saç topu sezaryenle alındı. Alışkanlığını ameliyattan sonra bırakan 23 yaşındaki Jasmin, eski günlerine dönmekten korktuğu için saçlarını sürekli atkuyruğu yapıyor.