BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78
HABER /  GÜNCEL

Karısını bıçakla öldürdüğü an kamerada

Geçen yıl boşanan çifler yeniden barıştı. Ancak kavga hiç eksik olmadı. Son tartışma merdiven dairesinde böyle sonuçlandı.

Abone ol

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, boşandıktan sonra tekrar barışıp eski eşi U.B. ile yaşayan Eda Okutgen'in bir tartışma sonrası U.B. tarafından bıçakla öldürülme anı apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçen pazar günü saat 21.00 sıralarında, Fahrettin Altay Mahallesindeki bir evde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan Eda Okutgen (41) ile U.B. (41), bir ay önce yakınlarının araya girmesiyle barıştırılırken, birlikte yaşamaya başladı. İlaç firmasında çalışan Eda Okutgen ile organizasyon işiyle uğraşan U.B. arasında iddiaya göre tartışma çıktı. Bunun üzerine Eda Okutgen evden çıktı. U.B. de evden çıkan eski eşinin arkasından gidip apartman girişinde yakalayıp yanında getirdiği bıçakla yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Eda Okutgen, zemin katta bulunan apartmanın sığınağına kaçmaya çalışırken U.B. de arkasından gelip yine bıçaklayıp kaçtı. Sesler üzerine çıkan apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı Eda Okutgen'i, ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Eda Okutgen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE ORTAYA ÇIKTI
Dehşet anları apartmanın güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde ortaya çıkan görüntülerde, apartman merdivenlerinden önde kaçan Eda Okutgen ve ardından elinde bıçakla gelen U.B. görülüyor. Sonra Eda Okutgen'i yakalayan U.B.'nin eski eşini defalarca bıçaklaması görülürken, sesler üzerine çıkan komşu kameraya giriyor. Gelenleri gören U.B., apartman kapısından çıkarak kaçarken, komşuları Eda Okutgen'e yardıma koşuyor.

KAVGA PARA YÜZÜNDEN ÇIKMIŞTI
Hayatını kaybeden Eda Okutgen'in emekli Hava Pilot Yarbay babası Orhan Okutgen cenazenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle demişti: ''Bir yıl önce kızım ve damadım medeni bir şekilde ayrılmışlardı. Tekrar barışıp, tekrar medeni hayatlarını kurmak üzereydiler ama damadın düştüğü kötü mali durumdan kurtulması için kızım 400-500 bin lira parayı bulmak için evlerini satarak karşılamaya çalıştı. Eski damadım U.B., şirketten ayrılıp, tazminatını da almasını istiyordu kızımdan. Ama kızım daha iki sene daha çalışıp emekli olmak istiyordu. Zannediyorum kızım eşini işinde iki sene daha devam etmeye ikna edemedi. Nasıl bir cevap verdiyse o da bıçağı alarak iki yerinden bıçaklamış.'' Cinayet zanlısı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.