BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.324,78
HABER /  GÜNCEL

Karısına idrarını bile içirdi şok olay

9 yıl boyunca kocasından işkence gören S.C'nin anlattıkları korku filmlerini aratmadı. Şiddeti uğrayan kadının elleri kabloyla bağlandı, dayak yedi, idrar bile içmek zorunda kaldı.

Abone ol

Erzurumlu S.C. (26), 2006 yılında görücü usulü Nurullah C. (43) ile evlendi.

Kadının iddialarına göre kocası ona ilk eşinin öldüğünü söylemişti. Fakat evlenip Muş’a yerleştiklerinde resmi nikâhları olmayan ilk eşin yaşadığını gördü. Kocası, kocasının ilk eşi ve 8 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladılar. S.C.’nin 1 yıl sonra oğlu oldu. Doğumdan sonra şiddet başladı.

İKİ GÖZ ODADA 16 KİŞİ

İzmir ’e taşındılar. Bu arada S.C.’nin 4 çocuğu daha oldu. İki odalı bir evde artık 16 kişiydiler. İddiaya göre kocası iki-üç gün arayla ellerini kabloyla bağlayıp dövüyordu. Bazen de onu ilk eşinden olan büyük oğluna dövdürüyordu. Oğluna üvey annesini dövdürürken de, “Bunda bir şey yok. O bir kadın . Döveceksin tabii ki” diyordu. Eziyet bunlarla bitmedi. Karlı bir gün kadını üzerine su döküp saatlerce dışarıda bekletti. Köpeğin yarım bıraktığı bir yemeği, ona yedirdi.

MOTOR YAĞI, İDRAR İÇİRDİ

Hürriyet'in haberine göre, motordan çıkan siyah motor yağını zorla içirdi. Bir hafta kusan kadın, her kustuğunda motor yağından bir parça çıkardı. İdrarını içirdi, bileğini kırdı, doktora götürmedi. Kadının bileği sakat kaldı. S.C. şiddet gördüğü bir gün kardeşi tarafından İstanbul’a getirildi. Darp raporu aldı ve eşinden şikâyetçi oldu. Ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma ve velayet davası açtı.

‘BİLEĞİNİ KIRMADIM, EVDEN KOVMADIM’

Davaya cevap veren Nurullah C. iddiaların doğru olmadığını savundu. Davanın İzmir’de açılması gerektiğini öne süren davalı koca, “Bileğini kırmadım. Onu evden kovmadım” dedi ve çocuklarının velayetini istedi.