BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
HABER /  GÜNCEL

Karısına harbi ile fantazi yaptı!

Karısına harbi ile fantazi yapan koca, beraatini istedi. Ancak barsakları yırtılan kadına verilen adli tıp raporu kocayı acı geldi

Abone ol

ANTALYA'da 32 yaşındaki M.Ü.'nün istemediği halde ters ilişkiye girdiği, daha sonra da namluyu temizlemeye yarayan çubukla (Harbi) işkence yaptığı 6 yıllık eşi 27 yaşındaki S.Ü.'nün Adli Tıp Kurumu raporunda, ruh sağlığının bozulduğu belirlendi.

Güvenlik Mahallesi'nde oturan bir çocuk babası M.Ü, 3 yıl önce eşi S.Ü'ye ters ilişki teklif etti. Bu isteği kabul edilmeyince ise, eşini dövüp amacına ulaştı.

Fantazisini sık sık tekrarlayan M.Ü, bir gün eve, “Arkadaşımın karısı” diyerek getirdiği kadınla da birlikte oldu. Kocasının bu ilişkisini gören kadın, “Ne yapıyorsun, yaptığın ayıp değil mi?” deyince aynı gece yine dayak yedi. O gece de, kocasından gelen ters ilişki teklifini reddetti. Ancak, yediği dayağın etkisiyle direnme gücünü yitiren kadın ters ilişkiden kurtulamadı.

ÇUBUKLA FANTAZİ YAPTI

Eşinin daha sonra bir çubukla fantazi yapmak istemesi S.Ü'yü çıldırttı. Tüm direnmesine rağmen eşinin bu işkencesinden kurtulamayan S.Ü bayıldı. Sabah karnındaki sancıyla uyanan kadın, yardım istediği komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar S.Ü'ye bir çubukla işkence edildiğini, bu cismin ince ve kalın bağırsaklarda büyük hasara yol açtığı belirledi.

BARSAKLARI YIRTILDI

Kadının şikayeti üzerine önce kaçan M.Ü., olaydan 10 gün sonra polise teslim oldu. Yatak odasında yapılan aramada ise, harbi adı verilen ve tüfek namlusunu temizlemek için kullanılan bir metal çubuk bulundu. Yakalanan M.Ü. suçlamaları reddetti, “Eşimin bağırsaklarında daha önceden problem vardı. Ben kesinlikle böyle bir suç işlemedim” dedi.

Eşi S.Ü. ile zorla ters ilişkiye girdiği ve namlu temizlemeye yarayan harbi ile işkence yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan M.Ü., dün Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

8 KEZ TIBBİ OPERASYON GEÇİRDİ

İstanbul Adli Tıp Kurumu 6'ncı İhtisas Dairesi'nin mağdur kadın hakkındaki raporu mahkemeye ulaştı. Bugüne kadar 8 tıbbi operasyon geçiren ve 3 yıla yakın süredir katı yiyecekler yiyemeyen ve 40 kiloya kadar düşen S.Ü. hakkındaki raporda şu ifadelere yer verildi: “Bağırsak patlaması nedeniyle halen anüs bölgesinde 25 kuruş boyutunda delik ve ekimozlar görülmüştür. Olay sonrasında IQ seviyesinin (zeka seviyesi) 78 dolayında olduğu (sınır derece) tespit edilmiş, ancak sorulan sorulara makul ve mantıklı cevaplar verebilmiştir. Eşinin yaptığı eylemden dolayı korku yaşadığı, bu anlatımlar itibarı ile 2007 yılında maruz kaldığı cinsel istismar nedeniyle postravmatik stres bozukluğu nedeniyle ansieta bozukluğu yaşadığı, bu hali ile beden ve ruh sağlığının bozulduğuna oybirliği ile karar verilmiştir.”

AHLAKSIZ KOCA TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Adli Tıp Kurumu raporunun duruşmada okunmasının ardından söz alan sanık M.Ö., yaklaşık 3 yıldır tutuklu bulunduğunu belirterek, “Ben beraatimi ve tahliyemi istiyorum” dedi.

Mahkeme ise avukatların raporu incelemeleri için süre verirken, M.Ü.'nün tahliye talebini reddererek duruşmayı 20 Nisan tarihine erteledi.