BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Kargocu kılığıyla gelen dehşet

İstanbul Maltepe’de kargocu kılığında gelen kimliği belirsiz soyguncular, Seher Nur Saka’yı (49) isimli ev sahibi kadını 13 yerinden bıçakladı.

Abone ol

Soygunda talihsiz kadının ailesinden miras kalan paralarla yakın bir zaman önce aldığı 11 bileziğin çalındığı öğrenildi.

Olay Maltepe Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi Orhan Sokak’ta 2. katta bulunan evde meydana geldi. Ev sahibi Seher Nur Saka’yı önce telefonla arayan saldırganlar, kargosu olduğunu ve az sonra getireceklerini söyledi. Daha sonra üzerinde bir kargo firmasına ait montla olay yerine gelen bir erkek ve kırmızı montlu bir kadın ev sahibinden bileziklerini istedi. Saka soygunculara direnmek isteyince bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırganlar, talihsiz kadını 11’i karın, ikisi boğaz bölgesinden olmak üzere 13 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırı sırasında erkek soyguncunun Seher Nur Saka'yı tuttuğu, kadın soyguncunun ise bıçakladığı öğrenildi.

Ağır yaralanan Seher Nur Saka, oğlunu telefonla arayarak yardım istedi. Oğlunun ola yerine gelmesi yardım çağırması sonucu komşuları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırılan Saka, tedavi altına alındı..

Görgü tanıkları, eve biri kırmızı montlu kadın, diğeri bir kargo firmasına ait montla bir erkek şahısın girdiklerini ve kadını bıçakladıktan sonra ticari taksiyle kaçtıklarını belirtti.
Polis, olaydan sonra kayıplara karışan saldırganların yakalanması için çalışmalara başlattı.