BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.416,78
HABER /  DÜNYA

Kardeşlerini kurtarmak kurdu boğdu

Azerbaycan’ın Calilabad bölgesinde yer alan Buravar köyündeki bir eve giren vahşi kurt, evde bulunan aile üyelerine saldırdı.

Abone ol

İlçe Emniyet Teşkilatı tarafından 1news.az haber sitesine yapılan açıklamada, olayın gerçekleştiği anda evin bahçesinde oynamakta olan Aygün Şahmarova isimli 11 yaşındaki kız çocuğunun vahşi hayvanı gördüğü ve hemen ardından da çığlıklar atarak eve doğru kaçtığı, ancak hızlı hareket eden hayvanın çocuğu ısırdığı ifade edildi.

Çocuğun çığlıkları üzerine 20 yaşındaki hamile ablası Nurçiçek ve 19 yaşındaki ablası Afsana ile birlikte 16 yaşındaki ağabeyi Vusal da bahçeye çıktı. Ellerine geçirdikleri sopalar ve taşlarla hayvana karşı koymaya çalışan kardeşlerin tamamı kurt tarafından ısırıldı. Uzun çabaların sonucunda elindeki halatı hayvanın boğazına dolamayı başaran Vusal vahşi kurdu boğarak öldürmeyi başardı.

Bölge hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan kardeşlerin tamamına kuduz aşısı yapılırken, hastaneden yapılan açıklamada, vücutlarının çeşitli yerlerinden ısırılan kardeşlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.