BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,09
HABER /  MEDYA

Kardeş Payı'nda beklenmeyen veda şok etti

Kardeş Payı Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi izleyicilerine kötü haber geldi. Kardeş Payı final yapıyor.

Abone ol

Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeş Payı'ndan izleyicilerine kötü haber geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kardeş Payı final yapma kararı aldı.

Ekranların fenomen dizisi haline gelen başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in olduğu Kardeş Payı dizisi final kararı aldı.

İşler Güçler dizisiyle kendilerini sevdirdiler, büyük bir izleyici kitlesine sahip oldular. Daha sonra yeni projeleri 'Dünya'ya barış ve huzur getirmek için bir projeleri olan iki kardeşin başından geçenler traji- komik olayların' anlatıldığı StarTv'nin sevilen dizisi Kardeş Payı final kararı aldı. 

Kardeş Payı sezon başlangıcında iyi reytingler almasına rağmen son zamanlardaki sürekli yayın tarihindeki oynamaları yüzünden izleyicilerden tepki almış, izlenme oranları da düşmüştü.

Sıkı Kardeş Payı fanları sosyal medya da kampanya başlattı. Twitter' da #kardespayıbitmesin  ile mesajlar yayınlaya izleyiciler dizinin devam etmesi konusunda ısrarlı. işte o mesajlardan bazıları:

ekran-resmi-2015-04-08-12.00.03.pngSezona geç giren ve beklenen reyting alamayan Kardeş Payı yapımcıları 4 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin sadık izleyicilerini üzen bu haber  2. sayfa programında masaya yatırıldı.