BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03
HABER /  GÜNCEL

Kardeş kavgasında kan aktı

İki kardeşin tartışmasına karışan baba önce oğlunu vurdu sonra da intihar etti

Abone ol

Uşak'ta 12 ile 14 yaşındaki iki kardeşin aralarında yaşanan tartışmaya müdahele eden polis memuru 14 yaşındaki oğlunu vurdu sonra da kendi yaşamına son verdi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Polis Karakolu'nda görevli 15 yıllık polis memuru Bayram A (39), gece nöbetinden sonra geldiği evinde istirahate çekildi. Bayram A uyuduğu sırada kahvaltı masasına oturan oğulları Fatih (14) ile Furkan (12) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

SİNİRLENİNCE OĞLUNA ATEŞ ETTİ

Oğullarının tartışma sesiyle uyanan polis memuru, iki çocuğunun arasına girerek tartışmayı sonlandırdı. Kavga ettiği kardeşiyle arasına giren babasıyla tartışmaya başlayan Fatih, babasına elindeki çay bardağını fırlattı. Bunun üzerine sinirlenen polis, üzerinde taşıdığı beylik tabancasıyla 14 yaşındaki oğluna 4 el ateş etti. Babasının silahından çıkan kurşunların hedefi olan Fatih, kanlar içinde yere düşerek hayatını kaybetti. Bir anlık öfkeyle evlat katili olan polis memuru Bayram A, daha sonra aynı silahla başına 1 el ateş ederek yaşamına son verdi.