BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karayolları trafik ve yol durumu

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde, ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre, Ankara-Pozantı Otoyolu Çiftehan-Pozantı kesiminde 10 kilometre boyunca otoyol gövde, Pozantı Kavşağı ve Pozantı bağlantı yolunda üst yapı çalışmaları nedeniyle trafik kademeli olarak tek şeritten veriliyor.

Adapazarı-Pamukova-Bilecik yolunun 5-39. kilometreleri arasındaki kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Kırıkkale il sınırı Yozgat yolunun 0-33. kilometreleri arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları sırasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Aydın-Muğla yolunun 45-60. kilometreleri arasında, bölünmüş yol yapım çalışmaları sırasında zaman zaman patlatma yapılacağından trafik kontrollü verilecek.

Ankara-Konya il sınırı-Yunak yolunun 21-33. kilometreleri (Odabaşı köyü ayrımı-Çeltik ilçesi ayrımı) arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapalı bulunuyor. Sürücülerin, alternatif olarak Yunak-Çeltik-Günyüzü-Sivrihisar-Polatlı güzergahını kullanmaları gerekiyor.