BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
GÜNCEL

Karamollaoğlu açıkladı Saadet Partisi İstanbul ve Ankara'da CHP adaylarını mı destekleyecek?

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Saadet Partisi, CHP-İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul için çıkardığı ortak adaylara destek verecek mi?' sorusan cevap verdi.

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "CHP ve İyi Parti'nin Ankara ve İstanbul'da çıkardığı belediye başkan adaylarının Saadet Partisi tarafından desteklenip desteklenmeyeceği" sorusunu yanıtladı. Karamollaoğlu, "Yerel seçimlerde ittifak yapmayacağımızı daha önce de söylemiştik" dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde bütün belde, ilçe ve illerde aday gösterme gayreti içinde olacaklarını bildirerek, birinci önceliklerinin üzerlerine alacakları vazifeyi en iyi şekilde yapacak adaylar bulmak olduğunu söyledi.

'KENDİ ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ'... Karamollaoğlu, CHP ve İyi Parti'nin Ankara ve İstanbul'da çıkardığı ortak adayları desteklemeyeceklerini belirterek, "Yerel seçimlerde ittifak yapmayacağımızı daha önce de söylemiştik. Ortak aday açıklama, müşterek aday çıkarma kendi takdirleridir, biz kendi adaylarımızı çıkaracağız." diye konuştu.

GERGİNLİK UYARISI... Muhalefet partilerinin kendilerine çekidüzen vermesi gerektiğini dile getiren Temel Karamollaoğlu, siyasiler arasındaki gerginliğin tabana yansıdığını ve kutuplaşmayı artırdığını savundu.

Sitene Ekle
Etiketler