BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,70
ALTIN 2.485,28
HABER /  DÜNYA

Karaman’dan Vojvodina değerlendirmesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Vojvodina maçının ardından yaptığı açıklamada, "Genç ve dinamik bir takıma oynadık. Oyuncularımı...

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Vojvodina maçının ardından yaptığı açıklamada, "Genç ve dinamik bir takıma oynadık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.
Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sırbistan ekibi Vojvodina ile 2-2 berabere kalarak tur için avantaj elde etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Karşılaşmanın ilk yarısında 2 pozisyon verdik. İlk golü bulduktan sonra ikinci golü de bulmamız gerekiyordu fakat çok istememize rağmen golü bulamadık. Karşımızda 23 yaş ortalaması olan genç, dinamik ve istekli bir takıma karşı oynadık. Sıcaklık ve nem oranı durduğumuz yerde bile bizi olumsuz etkiliyorken, futbolcularımızın sahada nasıl etkilendiğini düşünün. Oyuncularımı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Vojvodina takımına bize göstermiş oldukları misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
(İHA)