BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Karaman gözaltında mı? SON DAKİKA YALANI

AK Parti ile Cemaat arasındaki savaşta inanılmaz bir haber servis edildi. İkinci operasyonun başlandığı ve Karaman'ın gözaltına alındığı söylendi.

Abone ol

İNTERNET HABER - (ÖZEL İÇERİK) Türkiye'yi sallayan gelişmeler yaşanırken servis edilen bir haber akıllara durgunluk verdi.

ODA TV sitesi cemaatin ajansı Cihan Haber Ajansı'nın ismini kullanarak, "2. Yolsuzluk operasyonunun başladığını ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın Ankara'da gözaltına alındığını' duyurdu.

Bir çok haber sitesi de CİHAN'ı kaynak göstererek Karaman gözaltında haberini yayınladı.

CİHAN : BİZ BÖYLE BİR HABER YAYINLAMADIK

Cihan Haber ajansının üst düzey yöneticisi, İnternethaber.com'a konuştu. Ajans yetkilisi böyle bir haber servise koymadıklarını duyurdu.

Ajans yetkilisi şu açıklamayı yaptı;
'Abonelerimizi bizim böyle bir haberimiz yok diye uyarıyoruz. Böyle kritik bir dönemde ajansımızın adı kullanılarak böyle bir iddia nasıl ortaya atılır? Bunu yapanlar hakkında hukuki süreç başlatacağız"

GÖZALTINDA DEĞİLİM İŞİMİN BAŞINDAYIM

Gözaltına alındığı iddia edilen TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'a internethaber.com ulaştı.

İddiayı duyan Karaman şaşkınlıkla 'ben işimin başındayım ne gözaltısı?' tepkisini verdi.

Ankara'da gözaltına alındığı iddia edilen Karaman, Geyve'de hızlı tren test sürüşünde çıktı.

Karaman, şoke eden yalan haberle ilgili internethaber.com'a şu açıklamayı yaptı;

-"Şu anda Ankara-İstanbul İzmir hızlı trenini bitirmek için bütün gücümü veriyorum. Şu anda da test sürüşlerini başlatmak izin hazırlık yapılıyorum. İşimin başındayım. Bu haberlerin nerden nasıl çıktığını bir türlü anlayamıyorum. Ben işime bakıyorum."