BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
MEDYA

Karagül 119. bölüm fragmanı

Karagül dizisi 119. yeni bölümüyle 29 Nisan 2016 Cuma akşamı FOX'ta olacak. Karagül'ün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Karagül dizisi 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 29 Nisan 2016 Cuma akşamı FOX'ta...


Kendal bir yandan Baran gibi, tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu duyduğu andan itibaren bu gerçekle yüzleşmeye çalışmaktadır... Diğer yandan her geçen gün ve an finansal olarak biraz daha sıkışmaktadır. Kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru’ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır... Ancak Kendal’ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar.


Narin, oğluna yeniden ulaşabilmek umuduyla aklına gelen her yolu denemeye devam etmektedir. Ancak Baran iki annesine karşı ördüğü duvarları bir türlü yıkamamaktadır. Maya ve Rüzgar’la beklenmedik bir şekilde bağlanan olaylar Baran’ın, Narin’e ve Ebru’ya olan tepkisini nasıl etkileyecek?


Asım’ın tedavisi için kendilerini İstanbul’a atan Özlem ve Emine, bir yandan Asım için mücadele ederken diğer yandan İstanbul’un karmaşasıyla baş etmek zorunda kalacaklardır...

Sitene Ekle
Etiketler