BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
HABER /  DÜNYA

Karadeniz mazbatasını aldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2013-2016 yılları arasında Beşiktaş Divan Başkanlığı’na seçilen Yalçın Karadeniz’e mazbatasını verdi. ...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2013-2016 yılları arasında Beşiktaş Divan Başkanlığı’na seçilen Yalçın Karadeniz’e mazbatasını verdi.
Beşiktaş Akaretler Kulüp binasında gerçekleştirilen mazbata törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri katıldı.
Divan başkanlığına yeniden seçilen Yalçın Karadeniz mazbatasını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yalçın Karadeniz’e tekrar başarılar dilediğini belirterek, "Güzel bir divan başkanlık seçimi geçirdik. Divan başkanlığı ile önümüzdeki projelerde uyumlu bir şekilde çalışacağız. Biz yönetim olarak seçimlerde tarafsız olduk" dedi.
Divan Başkanlığına yeniden seçilen ve mazbatasını alan Yalçın Karadeniz ise güzel bir seçim olduğunu belirterek, Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin buraya kadar gelmeleri kendilerini onurlandırdığını söyledi.
Konuşmaların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş 2’inci başkanı Ahmet Nur Cebi, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)