BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  MEDYA

Karadeniz FM'den Nevşehir turu

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Karadeniz FM-TV’nin başarılı programcısı Adem Metan, dinleyenleri ve izleyenleri ile beraber bu kez Nevşehir’i ziyaret ettiler.

Abone ol

Adem Metan'ın sunuculuğunu yaptığı Türkiye'nin ve Karadeniz'in frekansı olan 98.2 Karadeniz FM bir başka başarıya daha imza attı, dinleyicilerine ve İnternethaber Yayın Grubu ailesinden birkaç isme Nevşehir'de keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı...

Önce Hacı Bektaş-i Veli Türbesi'ni sonrasında ise Ürgüp, Avanos, Göreme ve Uçhisar Kalesi’ni gezdiler. Bugüne kadar gerek vakit gerek ise maddi imkânsızlıklardan dolayı tarihi mekânlarımızı ziyaret etme şansı bulamayanlar, bu gezi ile hem bu fırsatı yakaladılar, hem de yolculuk esnasında keyifli anlar yaşadılar.

asmalikonak.jpg

80 kişinin katıldığı Kapadokya Gezi’sinde önce balona sonrasında ise atv turları yapıldı... Tabii ki horonsuz olmazdı. Peri Bacaları’nın eteklerinde -10 derecede kemençe eşliğinde horon tepinildi.

kapadokya.jpg 

Metro Turizm sponsorluğunda Türkiye’nin dört bir yanına gezilerin devam edeceğini bildiren genç programcı Adem Metan "’Tek bir amacımız var. Ülkemizin birbirinden güzel, hem tarih bakımından hem de kültürel yönden bütün zenginliklerini, buluşamayanlarla buluşturmak’’ dedi.

karadenizfm.jpg