BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  MEDYA

Karadayı'da yürek dağlayan serzeniş

Karadayı son bölümüyle yine nefes kesti. Karadayı'nın 87. bölümüne Nazif Baba'nın Mahir ve Orhan'a serzenişi damga vurdu.

Abone ol
Karadayı 87. bölümüyle yine ekranları salladı. ATV'de dün akşam ekrana gelen son bölümünde, Mahir bir kez daha tehlikeli bir oyuna soyunur. Feride ise Mahir ile Belgin yaptığı işbirliğinden habersiz, dosyanın peşine düşer. Bu arada sosyal medyada diziyle ilgili en çok konuşulan sahneler ise Nazif Baba'nın oğullarına serzenişi ve okuduğu şiir oldu;
 
Ekranların sevilen dizisi Karadayı Dizisi bu hafta 87. bölüm ile ekranlara geldi. Nazif Baba, sokak ortasında önce Orhan'ı görür ardından da Mahir'i. Kelimeler bir kez daha Nazif Baba'nın boğazına düğümlenir; ancak oğullarına edeceği bir çift söz verdir. İşte Nazif Baba'nın geceye damga vuran o sözleri;



İŞTE GECEYE DAMGA VURAN O ŞİİR



FERİDE DOSYANIN PEŞİNE DÜŞER

Bu arada Feride, her şeyden habersiz Belgin'in de bulunduğu dava dosyasıyla ilgilenmektedir. Mahir ise Belgin ile Feride'den habersiz, içine girdiği karanlık dünyada bir adım daha ilerleyebilmek için hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır.



FERİDE'NİN MAHİR'DEN TEK İSTEĞİ

Bu arada Belgin'in Mahir'e olan yakınlığı Feride'yi rahatsız etmektedir. Belgin'in karanlık bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Feride'nin Mahir'den bu konuda bir de isteği vardır.