BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26
HABER /  MEDYA

Karadayı'da Mahir'e büyük tuzak!

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı bu hafta yine adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medya Mahir'e kurulan tuzağı konuştu.

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'ya bu hafta Mahir'e kurulan tuzak damga vurdu. Turgut, Belgin'i de ortak ettiği oyunla, Mahir'i bir kez daha tuzağa düşürmeyi başardı. İntikam duygusuyla yanıp tutuşan Mahir ise oynanan oyunu karakolda çözecektir. Belgin'in getirdiği haber ise Mahir'i bir kez daha yıkacaktır.

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'da Savcı Turgut, Belgin ile birlikte Mahir'e tuzak kurar. Turgut'un tek amacı ise Mahir'i, Feride'nin gözünde küçük düşürmek, intikam ateşiyle canavara dönüştüğünü göstermektir.

TURGUT'UN PLANI İŞLER

Savcı Turgut'u alıkoyan Mahir, Korkut'a gerçek kimliğini itiraf ettirmeye çalışsa da bunu başaramaz. Belgin'in ihbarıyla Mahir, Turgut'u alıkoyduğu yerde yakalanır. Turgut hastaneye kaldırılırken Mahir ise gözaltına alınır. Tüm bu gelişmeleri ise Feride bir köşeden izlemektedir.

MAHİR CENDEREDE

Nail ise Mahir'den intikam almak için Nazif Baba'yı kaçırır. Haberi duyan Mahir'in ise bir kez daha babası için eli kolu bağlı biçimde karakoldadır.