BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  MEDYA

Karadayı'da Mahir ve Feride kavuşacak mı?

Sezon finali yapan Karadayı dizisinde 75. bölümde nefesler kesildi. Mahir ve Feride yine kavuşamadı. Karadayı final sahnesi nefesleri kesti

Abone ol

Birkaç saat sonra evlenecek olan Mahir ve Feride heyecan içindeydi. Feride gelin çıkacağı baba evinde son hazırlıklarını yaparken, Mahir'in evinde de tatlı bir telaş vardı. Herkes çok mutluydu, oysa birkaç dakika sonra hayatları sonsuza kadar değişecekti. Vuslata beş kala Mahir'in hayatına kocaman bir bomba düştü; Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Düğün aracının birden patlaması, herşeyi alt üst etti. Ancak kimin öldüğü de yeni sezona bırakılan sırlardan oldu.


FERİDE VE MAHİR BU KEZ MAHKEMEDE

Aylar sonra Feride ile mahir, mahkemede biri hakim, diğeri sanık olarak karşı karşıyaydı.

Neyle suçlandığı belli omayan Mahir, Feride'nin kendisine söz vermesiyle, Nazım Hikmet'in meşur "Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" sözleriyle yaşananları yeni sezona erteledi.


MAHİR KARA'NIN DEĞİŞİMİ

Mahir Kara, dün akşam değişik imajıyla izleyicinin karşısındaydı. Kenan İmirzalıoğlu, canlandırdığı Mahir Kara karakteri için fiziksel değişime gitti.  İmirzalıoğlu, saçlarını kısalttı. Bu değişiklik, İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Mahir Kara'nın dizinin yeni sezonunda acaba "kabadayı" mı olacak sorusunu akıllara getirtti.


KARADAYI'NIN 3.SEZONUNDA NELER OLACAK?

Mahir ve Feride'nin hayatlarında büyük değişikliklerin yaşanacağı yeni sezonda ikilinin tutkulu aşkı, fırtınalı bir döneme girecek. 3.sezonda Mahir'in gireceği yeni yol karşısına yeni karakterler de çıkaracak. Dizide şimdiye kadar adı duyulan ama seyircinin henüz tanışmadığı bu karakterler için cast çalışmaları devam ediyor.