BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  MEDYA

Karadayı son bölüm Mahir'i yıkan haber!

Karadayı son bölüm yine nefes kesen sahnelerinin yanında duygu dolu anlar yaşattı izleyenlere. Karadayı 85. Bölüm'e Feride'nin kararı damga vurdu.

Abone ol

Karadayı son bölüme Feride ve Mahir'in belkide en ciddi ayrılıklarına neden olacak bir karar damga vurdu. Feride İstanbul'u terk etme kararı almıştır. Karadayı son bölüm bu hüzünlü ayrılığın sahneleri ile izleyenleri duygulandırdı.


KARADAYI 85. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadayı dün akşam sevenlerini bir kez daha ekrana kilitledi. Mahir'in içinde bulunduğu durumun yanında bir de Feride'nin şehirden ayrılma kararını duymasıyla olan oldu. 



Karadayı son bölümde Feride'nin Ankara'ya tayinini istedği ve İstanbul'u terkedeceğini Ayten'den öğrenen Mahir, bu haberle yıkılır. 

karadayi.20141118033049.jpg

Mahir yine sevdası ve seçtiği yol arasında kalmıştır. Üstelik son yaptıklarıyla Feride'de açtığı yaranın ne kadar büyük olduğunu bilmektedir. Mahir Feride'nin arkasından gidip onu durdurmayı başarabilecek midir?

karadayi-85.-bölüm-2.jpg

Ayrılık hazırlıkları yapan Feride'ye beklenmedik bir misafir gelir. Vehbi bir ahbabının gelininden bahseder gibi Belgin'den bahseder ve davası için Feride'den yardım ister. Feride öğrendikleri karşısında şaşkına dönmüştür. Belgin locada şahit olduklarından sonra Mahir'den iyice şüphelenmeye başlar. Ona göre Mahir alemde göründüğü gibi biri değildir. Mahir'in karşısına geçip asıl amacının ne olduğunu sorar.

karadayi-85.-bölüm-3.jpg

Mahir'in sessizliği onu daha çok meraklandıracaktır. Belgin Mahir'in asıl amacını öğrenebilecek midir? Hastanede Nazif'in başında bekleyen Songül ve Osman'ı gören Yasin beyninden vurulmuşa döner. Yakınlıklarından aralarında bir şey olduğuna emin olur.

MAHİR FERİDE'Yİ DURDURMAYI BAŞARABİLECEK Mİ? 
 



Karadayı son bölümde final sahnesi izleyenleri hüzne boğdu. Mahir, Feride'nin peşinden onu durdumak için gitti fakat Feride'nin treni çoktan hareket etmişti. Bundan sonra yaşanacaklar ise gelecek bölüme kaldı...

karadayi.20141118033640.jpg