BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  MEDYA

Karadayı son bölüm Mahir'e büyük şok!

Karadayı 92. bölüm Mahir ve Feride gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Yine nefes kesen Karadayı yeni bölümde neler oldu?

Abone ol

Karadayı 92. bölüm Mahir bombacının kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Belgin'i aracı alan Sarı bombacının yerini Mahir'e söylemeye karar verir. İşte Karadayı son bölümde yaşananlar...

Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir'in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.01-am.png

Mahir Feride'yi, Kandemir ve adamlarından kurtarmayı başarır.




Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.09-am.png

Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur. Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.21-am.png

Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır. Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabilecek midir? 

 MAHİR KATİLİN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENEMEZ