BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  MEDYA

Karadayı 82. bölüm Mahir Kabadayı alemine giriyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Karadayı bu akşam 82. bölümü ile ekranlara gelecek. Bu akşama Mahir damga vuracak. Yeni bölümde Mahir kabadayı alemlerine giriyor.

Abone ol

Karadayı'nın 82. bölümü için geri sayım başladı. Karadayı ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Öcünü almak için meydanalara inen Mahir kabadayılar almeine giriyor. Karadayı'nın 82. bölümünde neler olacak, Mahir ve Feride kozlarını paylaşacak mı, Mahir'i bekleyen büyük tehlike ne?

karadayi-82.-bölüm-1.jpg

karadayi-82.-bölüm-2.jpg

KARADAYI'NIN 81. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Karadayı 81. bölümüyle yine ekranlara kilitledi. ATV'nin fenomen dizisi Karadayı'da Mahir, Feride'ye bir kez daha aşkını ilan etti. İşte Karadayı'nın haftaya damgasını vuran sahnesi;

Karadayı'da Mahir, tüm çabalarına rağmen Feride'den kaçamadı! Dizinin bu hafta ekrana gelen 81. bölümünde Feride, Mahir'in çay bahçesine geldiğini öğrenir ve soluğu daha önce de buluştukları evde alır.

MAHİR YİNE İNKAR EDİYOR

Çay bahçesine gelişinin tesadüf olduğunu söyleyen Mahir, araya mesafe koymasına rağmen gönlüne söz dinletemez.

Feride'nin "Bana her git dediğinde, bir adım bile uzaklaşamadığını öğrendim. Bu nedenle geldim" sözlerine Mahir ise yanlış anlamışsın Hakime Hanım sözleriyle cevap verir. İkilinin arasındaki buzlar Feride'nin "Herkesi kandınabilirsin. Herkese kendini başkası gibi anlatabilirsin. Ama ben o insanlardan değilim sevdam. Bu gözler ayrılığı taşısa da ben kalbini duyuyorum. Sen hala beni seviyorsun Mahir" sözleriye erir. 

KISA SÜRDÜ

Bu sahnenin ardından Karadayı sevenleri, ikilinin için sevinse de Feride'nin mutluluğu kısa sürdü. Mahir bir kez daha Feride'nin yüzüne o acı gerçeği söyledi.


İşte haftaya damga vuran o sahneler;