BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,42
HABER /  MEDYA

Karadayı 109. bölüm tüm sırlar ortaya çıkıyor

Karadayı yeni bölümde heyecan dorukta. 109. son bölümde Mehmet Saim'i büyük bir şok bekliyor. Peki Feride hamile olduğunu Mahir'e söyleyecek mi? İşte bu akşam yaşanacaklar

Abone ol

Karadayı yeni bölümde heyecan dorukta. 109. son bölümde Mehmet Saim'i büyük bir şok bekliyor. Peki Feride hamile olduğunu Mahir'e söyleyecek mi? İşte bu akşam yaşanacaklar

Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktır. Bir gölge gibi Feride'yi izleyip onu koruyacaktır. Bu sırada Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını da düşünmektedir.

screen-shot-2015-05-04-at-10.28.22-am.png

Feride'ye sorar ama istediği cevabı bir türlü alamaz. Feride hala hamile olduğunu Mahir'den saklamaktadır. Suna'nın ağzından kaçırdıkları Yasin'in de şüphelenmesine neden olmuştur. Mahir Suna'yı konuşturabilecek midir?

screen-shot-2015-05-04-at-10.28.07-am.png

Suna Feride'nin hala hamile olduğunu Mahir'e söyleyecek midir?Başsavcı elindeki delilleri büyük bir gizlilikle parmak izi tespitine gönderir. Başsavcı aynı gizlilikle Ankara'ya gider ve gerekli işlemlerin yapılmasını sağlar.

screen-shot-2015-05-04-at-10.27.56-am.png

Mehmet Saim için rüzgar tersten esmeye başlamıştır. Hakkında tutuklama kararının çıktığını duyan Mehmet Saim şoke olur. Polisler kapısına dayanmak üzerdir.

screen-shot-2015-05-04-at-10.27.44-am.png

Kaçmaya karar verir. Aynı anda eve gelen Feride ile yüzleşir. Feride babasının kaçmasına müsaade edecek midir? Orhan, Nilay'ın kaçırıldığını öğrendiği anda Seyis'in kapısına dayanır. Seyis'e hesap sorarken işlerin hiç de düşündüğü gibi olmadığını anlar. Bu sırada Turgut mıntıkaları ele geçirmek için Dalyan üzerinden gözdağı vermek istemektedir. Dalyan'ı büyük bir tehlike beklemektedir. Orhan, Dalyan'ı kurtarmayı başarabilecek midir?


KARADAYI'DA NELER OLDU?

Karadayı'da soluksuz bir bölüm daha bu akşamki yeni bölümde Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride mahkemede her şeyi ayarlar. İşte yeni bölümde olacaklar

Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremez. Kaçacaktır. Bunun için de bir yol bulacaktır. Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride kararlıdır. Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başarırlar.

screen-shot-2015-04-27-at-11.48.19-am.png

Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir'in kaçırıldığını öğrendiği an Feride'nin işin içinde olduğunu anlar. Mehmet Saim'e söyler. Mehmet Saim Feride'nin Mahir'e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmiştir.

screen-shot-2015-04-27-at-11.48.07-am.png

Cezası neyse çeksin der. Adnan Feride'den şikayetçi olacaktır. Adnan Feride'nin Mahir'i kaçırdığını ispat edebilecek midir?

screen-shot-2015-04-27-at-11.47.59-am.png
Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktadırlar. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiştir. Mehmet Saim'e bunu söyler. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlar. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabilecek midir? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek midir?


Turgut, Necdet'e bebeğinin kendisinde olduğunu söyler. Mehmet Saim'i öldürmesi karşılığında bebeğini vermeyi teklif eder. Necdet Turgut'a evet diyecek midir?