BIST 8.725
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.237,45
HABER /  MEDYA

Karadayı 104 bölüm Mahir o suçu üstleniyor!

Karadayı 104. bölümde işler iyice karışıyor. Son bölümde Karadayı'da Mahir Mahmet Saim'i ben vurdum diyerek o suçu üzerine alır bu durum karşısında Feride deliye döner

Abone ol

Karadayı 104. bölümde işler iyice karışıyor. Son bölümde Karadayı'da Mahir Mahmet Saim'i ben vurdum diyerek o suçu üzerine alır bu durum karşısında Feride deliye döner

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur.

screen-shot-2015-03-30-at-11.16.14-am.png

Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir.

screen-shot-2015-03-30-at-11.16.20-am.png

Bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir?

screen-shot-2015-03-30-at-11.16.38-am.png

Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan'la karşılaşır. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak alır. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?

KARADAYI 102. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beyefendinin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir alt üst olmuştur. Sevdasının babası hayatını mahveden, annesini, küçük Nazif'i elinden alan kişidir. Mehmet Saim'in beyefendi olduğuna emin olmak ister. Turgut'a gider ve ona sorar. Turgut, Mahir'e yardım edecek midir? 

screen-shot-2015-03-23-at-9.32.12-am.png

Mahir, Mehmet Saim'le yüzleşip ona hesap sorabilecek midir? Bütün bunlar olurken Mehmet Saim, Mahir'den bir türlü koparamadığı Feride'yi evlendirmeye karar vermiştir. Böylece Mahir defteri Feride için sonsuza kadar kapanacaktır.

screen-shot-2015-03-23-at-9.31.47-am.png

Feride'den gizli bir nikah tertip eder. Feride babasına karşı gelebilecek midir? Feride nikah defterine imza atacak mıdır?

screen-shot-2015-03-23-at-9.31.37-am.png

Hastanede tedavisi süren Feride bebeğini kaybettiği için acı içindedir. Çok üzgündür. Aniden muayeneye alınır. Feride'nin bu muayeneden sonra dünyası değişecektir. Doktorun Feride'ye verdiği haber nedir? 

screen-shot-2015-03-23-at-9.31.31-am.png

Evde Necdet ve bebeğine bakmak zorunda kalan Ayten zor durumdadır. Plak satışlarının da çok iyi gittiğini öğrenmiştir. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak, bıraktığı yerden hayatına devam etmek için Süeda'yı bulmak zorundadır.

Ayten Süeda'yı bulup onu ikna edebilecek midir? Ayten bebeği ve Necdet'i Süeda'ya vermeyi başarabilecek midir?