BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  DÜNYA

Karabükspor’un hocası kim olacak ?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Mehmet Özdilek ile yap...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Mehmet Özdilek ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamadı.
Geçtiğimiz sezon ligin bitimine iki hafta kala teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran kırmızı mavili ekip ligi kulübün yardımcı antrenörü Sedat Sarıcan ile tamamladıktan sonra yeni sezon için teknik direktör arayışlarını başlamıştı. Karabükspor, önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışında Mehmet Özdilek ile bir süredir görüşmeler yapılmış ve kendisine teknik adamlık teklifi yapılmıştı. Futbol camiasında Şifo Mehmet olarak tanınan Mehmet Özdilek’in, Karabükspor’un teklifine bu sabah olumsuz cevap verdiği öğrenildi. Özdilek, teklifin maddi boyutundan kaynaklanmadığını sadece tek sorunun tesisleşme sıkıntısı olduğunu ifade ederek, "Karabükspor’un idman yapacak sahası yok. Stadı uzun süredir modernizyonda ve hala tamamlanmadı. Ben bu sıkıntıları Antalya’da yaşadım ve aynı sıkıntıyı da Karabük’te yaşamak istemediğimden teklifi üzülerek kabul etmedim” dediği öğrenildi.
Karabükspor’un, Özdilek’ten gelen hayır cevabının ardından alternatif hocalar ile görüşmelere başladığı ve en kısa sürede teknik direktör sorununun çözeceği belirtildi.
(İHA)