BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.420,09
HABER /  GÜNCEL

Karabük maçı öncesi Niang krizi!

Niang'ın Twitter hesabından yayınlandığı iddia edilen bir yazı, Karabük maçı öncesi tansiyonu artırdı.

Abone ol

Niang'ın Twitter hesabından yayınlandığı iddia edilen bir yazı, Karabük maçı öncesi tansiyonu artırdı.

Golcü adına açılan hesapta, 'Karabük çantada keklik' diye yazıldı. Bu twit bomba etkisi yaratırken Niang'tan 'Hesap sahte' açıklaması geldi

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusunun resmi twitter adresinden yayınlandığı iddia edilen bir görüş, Karabük maçı öncesi ortalığı karıştırdı. 'mamadouniang7' rumuzlu bir kişi İngilizce olarak yazdığı 'Karabük çantada keklik' (Karabük a piece of cake) sözü mikroblog sitesindeki en çabuk yayılan mesajlar arasına girmişken VATAN, iki takım arasında çıkması muhtemel krizi önledi.

Duydukları karşısında şoka uğrayan Fenerbahçeli yöneticiler, olaya hemen el koyarken Senegalli yıldıza 'Bunu sen mi yazdın?' diye sordular. Böyle bir twitter hesabından haberi olmadığını dile getiren golcü oyuncudan, "Benim resmi twitter adresim 'mamadniang11'. Üstelik sakatlıklarla boğuştuğum bir dönemde bu işlerle uğraşacak vaktim yok. Tarzım olmayan işler ancak bazı kişiler çıkıp benim adımı karalıyor" cevabını aldılar.

YÖNETİME olayın iç yüzünü açıklayan Mamadou Niang bununla da yetinmedi taraftarları bilgilendirmek adına resmi twitter adresinden, "Benim resmi hesabım 'mamadniang11' diğer hesapların tamamı sahte" açıklaması yaptı.

BUNLAR PROVOKATÖR! İŞİN gerçeği ortaya çıktı ancak yaşanan bu olay başka bir tartışmayı daha beraberinde getirdi. Sarı-lacivertli yöneticiler olayı 'provokasyon' olarak değerlendirirken kendi aralarında yaptıkları fikir alış-verişinde "Bunu F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istemeyen ezeli rakipleriz yapıyor. Bu tip haberler bizi yıpratmaya yönelik hareketler. Bizim 'bütün' olmamızı kıskananların oyununa gelmeyelim" düşüncesinde birleştiler.

F.Bahçe bereketli geldi Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy:

"F.Bahçe sayesinde otellerdeki doluluk oranı %100'e çıktı, esnafın yüzü güldü." -Bugünkü maça yoğun ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar sayesinde Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otellerde doluluk oranı %100'e ulaştı. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy konuyla ilgili olarak, "F.Bahçe bereketiyle geldi. Otellerde yer kalmadı, esnafın yüzü güldü" dedi.

-Başkan Aziz Yıldırım önderliğindeki sarı-lacivertli kafile Karabük'e kara yoluyla gitti. Taraftarlar takımlarını çiçeklerle karşılarken, 'Şampiyon' tezahüratlarıyla gövde gösterisi yaptılar.

-Lugano 'çay' sevdasını abarttı. Termosa koyduğu çayı elinden bırakmayan Uruguaylı, Karabük yolculuğunda arkadaşlarının espri konusu oldu.

-Düzce F.Bahçeliler Derneği, dün futbolcuları ağırladı ve birlikte yemek yediler