BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kara Sevda yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Kara Sevda yeni sezonun ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda 21 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak 36. bölümüyle yeni sezonda ekranlarda olacak.

Abone ol

Kara Sevda ikinci sezonda büyük aşk büyük sınavda!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'nın büyük bir merakla beklenen yeni sezonun ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 21 Eylül Çarşamba günü Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinde; Kemal ve Nihan'ın birbirlerine duydukları büyük aşk en önemli, en sert sınavını verecek.

Kemal cezaevinde! Emir Kozcuoğlu'na ne oldu?

Emir'i istemeden de olsa vurarak elini kana bulayan Kemal cezaevinde ekrana gelen sahneleri izleyenleri şoke etti. Ekrana gelen tanıtımda; Kemal'in hapishanenin en zor koşullarına göğüs germeye çalıştığı ortaya çıktı. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Emir'in ise yaşadığı çarpıcı durum izleyenleri soru işaretleriyle baş başa bıraktı.

Nihan'ın kararı ne olacak?

Kardeşinin ölüm haberini ve Kemal'den hamile kaldığını aynı gün öğrenen Nihan'ın alacağı karar ilk bölümde ekrana gelecek. Kardeşi Ozan'ın ölümüne Kemal'in sebep olduğunu düşünen Nihan'ın yaşadığı tarifsiz acılarla alacağı kararlar dizinin hikayesinde etkin rol oynayacak.